O nama - FET d.o.o.

Danas naše preduzeće proizvodi i prodaje elektroormare razvodne ormare - merne grupe kao i prateću opremu široke primene.

VAŠ SIGURAN I POUZDAN PARTNER

FET je privredno društvo koje je pretežno orjentisano na proizvodnju i promet strujomerskih i razvodnih ormara ,kablovsko priključnih kutija,metalnih razdelnika i ostale metalne galanterije Proizvodni pogon se prostire na 700 kvadratnih metara radne površine u kojoj su smeštene najsavremenije mašine. Od svog osnivanja 1993. godine pa sve do danas FET usmerava svoje aktivnosti na razvoj i unapređivanje proizvodnog programa,kako bi mogli da na adekvatan i savremen način odgovorimo zahtevima tržišta.

Naši proizvodi zadovoljavaju najviše standarde u pogledu tehnologije, kvaliteta i performansi i poseduju potrebne evropske i domaće sertifikate.Jedan deo našeg proizvodnog programa se bazira na izradi reklamnih polica i kutija različitih namena a pre svega po želji i potrebi kupca.

Naša filozofija poslovanja bazirana je na usavršavanju naše proizvodne tehnologije, izgrađivanju dugotrajne saradnje sa klijentima, kao i dalja ulaganja za održanje reputacije koje smo sticali godinama.

naši dugogodišnji partneri

doming valdom instalteh el-komerc raytech tehnounuion jadran kilo

Posetite nas i kontaktirajte. Mi smo tu zbog vas kako bi vam dali savete i pomogli da što lakše izaberete ono što vam je potrebno.

OHSAS 18001
ISO 14001
ISO 9001